sök till paradise hotel

Är du sugen på att anta dig utmaningen? Samtidigt som du lever livet i paradiset och njuter av värmen lär du känna vänner för livet och skapar oförglömliga minnen!

Välkommen till Paradise Hotels nya fansida www.paradisehotel.nu. Ta del av kuriosa, historia, tidigare avsnitt och allmänna tips om hur just du ska lyckas med att bli nästa PH-stjärna. Här får du även se hur du gör för att ansöka!

Har du funderat på att söka till Paradise Hotel? Ta del av det intrigrika käraktärsspelet och njut av sol och bad på det fantastiska lyxhotelet i Mexico. Fest, mat och dryck, vänner och ovänner blandat med roliga aktiviteter och tävlingar står på agendan så känner du dig manad så är steget inte långt för att du läser detta till att du skickat in din ansökan till Paradise Sverige.

Spendera en längre tid i det magiska Mexico för livsnjutning på lyxnivå. de vackra stränderna, varma vattnet och de goda drinkarna väntar på dig och din ansökan.

Har du det som krävs för att bli årets paradise hotel ansikte i TV-rutorna? Sök till paradise hotel och se hur långt du kan gå.

Känner du att du är en unik person med en härlig personlighet som Sverige bara måste få ta del av? Har du det rätta psyket att ta dig till final eller ett hjärta av guld som kan ta dig hela vägen?
Det finns egentligen bara ett krav på dig som söker och det är att du är över 18. Annars spelar det ingen roll vem du är eller hur du ser ut! Paradise Sverige ser fram emot att se vem just du är och att lära känna just dig! Är du en färgstark karaktär med roliga kommentarer eller smarta spelstrategier? Kanske är du rent usel på spelet men har mycket att erbjuda paradise hotel som ögongodis. Alla är välkomna att söka! Alla är välkomna att ta chansen. Sök till paradise hotel och åk på ett äventyr du aldrig ska glömma.
Fördelarna med att delta i världens mest framgångsrika dokusåpa är många! Även om du inte vinner pengarna kärleken eller vännerna, finns det mängder av öppna dörrar när man kommit hem. Bara från förra säsongen så har vi fått se och höra våra kära deltagare i allt från TV, tidningar radio osv. Paradise hotel är verkligen en möjlighet att få göra det du alltid velat göra.

Läs mer på paradisehotel.nu

 

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

©2019 Producerad av Flighton AB - Sökmotoroptimering

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account