Aliva tillhandahåller enkla och skräddarsydda helhetslösningar för privatpersoner och företag runt om i landet. Allt ifrån aktiviteter året runt till konferensbokningar för både det stora och lite mindre sällskapet.

 

Är det på tiden att du kom ut i naturen för lite bergsklättring? Är det dags att ta med familjen på fiskesafari? Eller är det en konferensbokning med kollegorna på en spännande konferensanläggning du är ute efter så har Aliva alltid något  spännande att erbjuda dig!

 

Aliva jobbar med att ta fram färdigplanerade skräddarsydda alternativ till den äventyrslystna! Kom ut på en snabb get away på sjö eller hav för lite kajak paddlande eller ett längre äventyr i skog eller på fjäll i upp till två veckor! Välj att ta med egen guide om det skulle låta intressant! Upplev häpnandsväckande vyer i sällskap med nära och kära eller på egen hand och ta in naturen från ett nytt perspektiv! Häng med på ert livs äventyr tillsammans med Aliva.

 

Är du ute efter konferensbokning, Teambuilding eller aktiviteter så har Aliva mängder av härliga äventyr att ta del av runt om i landet. Aliva är Sveriges sörsta eventbolag när det kommer till att tillgodose företag samt privatpersoner med enkla eller skräddarsydda helhetslösningar inom aktiviteter, teambuilding konferensbokning och äventyr, och alltid på ett snabbt och effektivt sätt! Låt Aliva vara ert verktyg till att få uppleva mer!

 

Aktiviteter: Åk ribbåt ute åp sjöar och hav, häng med på fiskesafari eller åka iväg på golfevent ett par dagar. Det är några få förslag som såklart finns att ta del av runt om i landet! Ett exempel på en av de absolut populäraste aktiviteterna hos Aliva är deras stadsjakter som är packade med spännande uppgifter med eller utan tävlingskänsla. Du kan testa på uppdraget “Talkie and Walkie” som är en krävande övning där många viktiga egenskaper testas och här har man mer att lära sig än vad man kanske tror.

 

Teambuildingen Aliva har att bjuda på delas in i kategorierna “lekfullt och klurigt” ,“skytte”, “bygga och konstruera” och “quiz”. Välj och vraka bland lärorika övningar! Här finner alla något som passar just er dem som grupp. Vidare skreddarsyr Aliva teambuildingen efter era behov och önskemål.

 

Med teambuilding får ni testa olika övningar samt gå på föreläsningar för att ni ska kunna få ut så mycket lärdom av det hela, och utav er grupp!

Personalen hos Aliva Äventyr är utbildad och certifierad inom GDQ! GDQ är speciellt utvecklat för att grupper lätt ska komma på vad för karaktär den har och vad som kan förbättras.

 

Aliva, med sitt långa samarbete med Sveriges största och mest populära event och konferensanläggningar utgör Sveriges bredaste och mest heltäckande konferensbokning! Aliva har verkligen inte bara något för alla utan faktiskt en hel del som ska passa för ert företag samt era medarbetare.

 

Spemdera er konferensbokning på nytt ställe och på ett helt nytt samt annorlunda sätt, fantastiska konferensanläggningar med en hel värld att bjuda på och med mängder av restauranger för finsmakaren!

 

Passa på att lägga till några spännande aktiviteter till er konferensbokning. Kanske känner ni för att varva ner tillsammans efter hård arbete på en bastuflotte! Flyt ut på vattnet för att mingla, basta och bada! Kanske efter en heldag av teambuilding!

Kanske efter femkamp eller fiskesafari?.

 

Handlar om jobb eller nöje? Aliva bjudaer på en underbar resa som lämnar alla kommer att bli berikade av!

 

Läs mer om vad Aliva kan göra för er på Aliva.se

Eller gå in på Aktiviteter Stockholm, Aktiviteter Göteborg, Aktiviteter Malmö och Aktiviteter Uppsala

Samt, Konferensbokning Göteborg, Konferensbokning Stockholm, Konferensbokning Malmö och Konferensbokning Uppsala

 

Eller hör av er direkt på 08 – 663 05 50

 

©2020 Producerad av Flighton AB - Sökmotoroptimering

Log in with your credentials

Forgot your details?