Här har ni den inofficiella fansidan zaralarsson.nu! Följ tjejen vars namn ligger på allas läppar just nu. Antingen älskar vi Zara Larsson eller så älskar vi att hata Zara Larsson! Vi väljer att älska Zara Larsson! Zara är just nu hetare än någonsin och hela tiden aktuell med nya hitlåtar. Den här unga tjejen visar alla tecken på att hon kommer att fortsätta ta över hitlistorna i många år framöver.

 

Det var redan som tioåring som Zara Larsson beslöt sig för att delta i den svenska versionen av Talang år 2008. Efter att ha imponerat stort på juryn då Zara Larsson tog sina första toner i TV blev hon mycket omtalad av oss alla framför tv-rutan! Hon skulle snart därefter vara en snackis bland Sveriges alla låtskrivare och producenter som ville jobba med henne. Efter att ha vuxit till sig lite var det snart dags att sätta sprätt på det hela och lansera artisten som idag är Zara Larsson! En av de talangscouter som satte kaffet i halsen då hon fick höra den lilla flickan dra på stämbanden i TV år 2008 var vår allas folkkäre Laila Bagge, exfru och kollega med musikproducenten Anders Bagge. Det stora genombrottet kom i januari år 2013 då hon tillsammans med TEN Music Group och Universal Music Group släppte sin debut EP “Introducing” som kom att bli en enorm världshit. Nu, några år senare har Zara Larsson tillsammans med några av branschens absolut bästa låtskrivare och producenter tagit inte bara vårat lilla Sverige utan resten av hela världen med buller och braka. Den första hitten kom år 2013 Och hette “Uncover”. Efter den släppts rullade allting på i hög fart och idag är Zara Larsson en av Sveriges i särklass mest spelade artister och Idag jobbar hon med Sveriges absolut bästa låtskrivare och producenter och går igenom hela världens topplistor som en orkan! Idag har Zara Larsson flertalet listettor och miljoner spelningar på musik streaming sidor.

 

På Zara Larssons inofficiella fansida får ni följa Zaras sprudlande karriär och ta del av hennes nyheter, uttalanden och hennes populära ställningstaganden gällande feminism och andra rättigheter. Håll koll på hennes dagliga Twitter och instagraminlägg samt alla kommande pressmeddelanden som läggs ut om Zara! på Zaralarsson.nu har ni allt samlat på samma ställe!
För alla er som är precis som vi, helt tokiga i världens bästa Zara? Följ med in på zaralarsson.nu för att inte riskera att ni missar någonting spännande!

©2020 Producerad av Flighton AB - Sökmotoroptimering

Log in with your credentials

Forgot your details?