vardnadstvister stockholm

Juristbyrån i Stockholm som med omsorg sköter familjerättsfrågan vårdnadstvist!

Befinner ni er i en vårdnadstvist efter en separation kan det vara en god idé att ta kontakt med en familjerättsjurist som kan processen, för barnens och hela familjens bästa! Familjerätt är känsligt för de flesta därför kan det vara bäst ifall man tar kontakt med en erfaren jurist som kan sköta vårdnadstvisten eller någon annan tvist som hör familjerätten till.

Huvudregeln efter en separation säger att föräldrarna ska ha gemensam vårdnad av barnet eller barnen vilket betyder att de tillsammans måste fatta de juridiska beslut såsom införskaffandet av passhandlingar och alla beslut som rör barnens skolgång m.m. Om det så skulle anses vara bäst för barnen tar i undantagsfall rätten  beslut om hur vårdnaden skall komma att se ut.

Arellano Juristbyrå Stockholm besitter spetskompetens inom vårdnadstvist och erbjuder all tänkbar hjälp ni kan tänkas behöva när ni som familj behöver ta er igenom en vårdnadstvist.


Arellano Lundberg Juristbyrå – Engagerad inom Familjerätt.

Med respekt, kvalité och engagemang arbetar de för familjer som vill agera rätt ur ett juridiskt perspektiv när deras livssituation ändras och en vårdnadstvist uppstår. Med korrekta juridiska råd behöver vårdnadstvisten inte bli otrevlig.

Arellano Lundberg Juristbyrå Stockholm är en kompetent byrå med spetskompetenser inom familjerätt.

– Respekt för alla individer, familjer och företag och deras utmaningar,

– Kvalité i behovsanalys, rådgivning och rekommendationer

– Engagemang i de uppdrag de åtar sig.

Det kan vara svårt att veta allt man måste tänka på och ta hänsyn till under en pågående vårdnadstvist. Båda föräldrarna ska självklart få träffa barnen även om den ena skulle få juridisk vårdnad (ensam vårdnad) utav ett eller flera barn, om er situation ser ut som så att barnen bör skyddas från en av föräldrarna. Anlita Arellano Lundberg Juristbyrå i Stockholm för att få hjälp under hela vårdnadstvisten. Vårdnadstvister ingår i det breda rättsområdet Familjerätt.

Ring för kostnadsfri telefonrådgivning gällande familjerätt!

telefon: 08-120 586 86

Jourtelefon: 0739-40 88 54

Eller besök din familjerättsjurist vid din vårdnadstvist på Klarabergsgatan 29, 111 21 Stockholm.

För mer information: vårdnadstviststockholm.se / familjerättstockholm.se

©2020 Producerad av Flighton AB - Sökmotoroptimering

Log in with your credentials

Forgot your details?