Kim Kardashian

Äntligen finns allt du vill veta om Kim Kardashian samlat på ett och samma ställe! Hennes fansida är fullproppad med allt du någonsin undrat över när det kommer till den världskända realitystjärnan. Kim är från början född till Kimberly Noel Kardashian och har på senare år fått smeknamnet ‘Kim’. Kim Kardashian gifte sig dessutom med rapparen Kanye West år 2014 och kan därför lägga till ett West i sitt namn. På fansidan om Kim Kardashian finns allt du någonsin velat veta om den amerikanska världskändisen.

Ursprungligen kommer Kim Kardashian och resten av Kardashian-familjen från Armenien, men har slagit sig ned i USA, närmare bestämt i Los Angeles, där Kim även är född. Att Kim Kardashian har en stor familj råder det inga tvivel om och allt detta går givetvis att läsa om på fansidan tillägnad henne. Hennes syskonskara består av helsyskonen Khloé, Kourtney och Rob Kardashian samt halvsyskonen Kendall och Kylie Jenner.

Många undrar varför Kim Kardashian egentligen blev känd från första början? Enligt hennes fansida samt många andra källor, grundade sig kändisskapet i ett läckt sexklipp som spred sig som en löpeld på internet. I kombination med sina kända föräldrar fick många upp ögonen för både henne men även den övriga Kardashian-klanen. Efter att Kim Kardashian stämt samt vunnit rättegången mot Vivid Entertainment, som var grunden till läckan av hennes sexfilm, producerades år 2007 en TV-serie vid namnet ‘Keeping Up With The Kardashians’. I denna realityserie får vi följa med de flesta av Kardashians familjemedlemmar och snart var succén total. Kim var definitivt showens stora stjärna och 2011 när programmet redan sänt nästan 70 avsnitt med otroliga tittarsiffror var kändisskapet för Kim Kardashian ett faktum.

Efter succén i TV-serien fortsätter Kim tillsammans med sina syskon att arbeta vidare med sin klädbutik D-A-S-H som de grundade och lanserade år 2006. Dock fick butiken ett rejält uppsving i samband med att TV-serien hade premiär och D-A-S-H och dess dagliga arbete fick naturligt ta en stor plats i serien. Tack vare framgångarna Kim Kardashian hade med serien så kunde syskonskaran utöka D-A-S-H och lansera butiken på fler orter i USA.

Kim Kardashian har en relativt stor skandal-stämpel och är ofta i hetluften. Detta kan förmodligen grunda sig i de flertalet äktenskap hon har haft, enligt hennes fansida. Hon gifte sig år 2000 med musikproducenten Damon Thomas och det äktenskapet höll fram till 2004. Därefter hade Kim några år fyllda med fest och fart tills hon åter igen gifte sig år 2011, denna gång med basketspelaren Kris Humphries. Även detta äktenskap varade en relativt kort tid och idag är hon, som tidigare nämnt, gift med Kanye West, som hon tillsammans har två barn med – dottern North och sen yngre sonen Saint. Allt detta och mycket mer hittar du på Kim Kardashians fansida!

 

©2020 Producerad av Flighton AB - Sökmotoroptimering

Log in with your credentials

Forgot your details?