attefallshus

Med den nylanserade tjänsten attefallshus1.se kan du enkelt via några klick online designa ditt alldeles egna nyckelfärdiga attefallshus. Attefallshus1 erbjuder både arkitektritade attefallshus men också möjligheten att utefter egna önskemål och idéer komponera och designa ett alldeles eget och unikt exemplar. Dessutom ingår allt! Parkettgolv, komplett köks- och badrumsinredning, kakel, klinkers, fönster, vitvaror m.m. Enklare kan det väl knappast bli?


Bygglovsbefriade hus
År 2014 beslutade den dåvarande civil- och bostadsministern Stefan Attefall att bebyggelser upp till 25 kvadratmeter skulle vara bygglovsbefriade. Tack vare detta tog marknaden för just attefallshus fart och det är vi alla mycket glada för. Och trenden med ett nyckelfärdigt attefallshus ser ut att fortsätta växa! Inte konstigt när det är den ultimata bostaden för studenten, som kontor, som gäststuga eller friggebod, eller varför inte för din tonåring? Att attefallshusen levereras nyckelfärdiga gör att du kan flytta in på en gång! Eller varför inte hyra ut ditt nyckelfärdiga attefallshus till någon annan? Hur som helst är ett attefallshus en investering för framtiden och på attefallshus1.se får du all tänkbar hjälp du kan komma att behöva.

Kommunen kräver däremot alltid en skriftlig anmälan på att du ska låta montera ett attefallshus på din tomt. Låt inte detta avskräcka dig då det i de allra flesta fall finns en redan färdig enkel blankett att fylla i hos byggnadsnämnden i just din kommun. Du behöver redogöra för vart och när bygget ska ske samt en kontrollplan tillsammans med dina personliga uppgifter. Så fort du fått startbesked från kommunen är det fritt fram att montera ditt personliga och unika attefallshus!

 

Utmanande planering
Eftersom det oftast är mycket som ska rymmas på de 25 kvadratmeter som ett attefallshus max får uppgå till för att vara bygglovsbefriat, krävs en hel del kreativ, noggrann och smart planering. Genom nya och fyndiga lösningar och detaljer går det att införliva mycket personlighet och smart planlösning på så få kvadratmeter. På attefallshus1.se finns mängder med inspiration, tips och trix för hur du smidigast ska utnyttja dina kvadratmeter till fullo! Kanske ett loft? Eller en utfällbar säng? Låt fantasin flöda för att få ett så unikt och personligt attefallshus som möjligt!

Genom den smidiga online-tjänsten på attefallshu1.se fyller du via färdiga listor enkelt i exakt vilka detaljer, tillval, dörrar, fönster, paneler m.m. som just du önskar! Attefallshus1.se erbjuder dessutom en ekonomisk variant av nyckelfärdigt attefallshus, Attefallshus Trend Ekonomi, för den med en lite mindre budget. Inredningen är då mer spartansk och simpel, men fortfarande lika smidig, välplanerad och kreativ som ett arkitektritat attefallshus med personliga tillval.


På attefallshus1.se finns det både något för stora och små plånböcker, för den som vill göra allt själv och för den som vill ha det lite mer bekvämt. Prova deras onlinetjänst redan idag, så kanske du har ett alldeles eget och nyckelfärdigt attefallshus inom kort!

 

©2020 Producerad av Flighton AB - Sökmotoroptimering

Log in with your credentials

Forgot your details?