fuktskada, fuktskador

 

Fuktskador är tyvärr väldigt vanligt och kan leda till allvarliga konsekvenser för din bostad. Se därför till att kontakta en expert vid första tecken på fuktskada. Eller om du som företag är i behov av att avlägsna byggfukt från ett pågående byggprojekt!

OBM gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation och består av ett tjugotal företag utspridda från Sundsvall i norr till Ystad i söder. OBM Gruppens totala omsättning ligger idag över 100 miljoner kronor. OBM gruppen kännetecknas av stor kompetens och lång erfarenhet av fuktskador och sanering samt besiktningsverksamhet.

OBM gruppens organisation bygger på samarbete och support företagen emellan både gällande personal och utrustning. Vi utbyter självklart både kunskap och erfarenhet, vilket i sin tur gynnar dig som kund då det ger större kompetens och kostnadseffektivitet.

För att sammanfatta OBM Gruppen:

OBM Gruppen är en organisation med det mindre företagets smidighet men med det stora företagets resurser.

Vår affärsidé är

  • Att erbjuda kunden produkter och tjänster inom fuktteknikområdet som är anpassade till kundens behov och önskemål.
  • Att erbjuda kunden spetskompetens och god service genom konsulttjänster.
  • Att erbjuda kunden kunskap och anpassade tekniska lösningar i kombination för att åtgärda och förhindra fuktskador.
  • Att sälja och hyra ut utrustning för att åtgärda och förhindra fuktskador.

Fuktskada eller vattenproblem i din bostad?

oavsett om du har en akut fuktskada i källaren, fuktskada på vinden, mögel i badrum eller en fastighet som ska byggas om, kan du vända dig till oss på OBM Gruppen. Vi erbjuder produkter och tjänster inom fuktteknikområdet som är helt och hållet skräddarsydda efter dina behov och önskemål!  Vi tar ett helhetsgrepp på problemen.

Åtgärder vid fuktskador

Vi på OBM åtgärdar fuktskador samt mögel med vår spetskompetens och vår högteknologiska utrustning. Varje fuktskada behandlas som ett särenligt projekt, där målet alltid är att återställa miljön snabbt och kostnadseffektivt. Om du som kund så önskar, fungerar vi som projektledare för våra noga utvalda och skickliga underleverantörer och samordnar allt så att du sparar både tid och pengar.

Så när du som företag är i behov av att avlägsna byggfukt från en arbetsplats eller när du som privatperson behöver hjälp vid fuktskada i hemmet så bör du inte tveka på att kontakta OBM Gruppen på en gång! Det är extremt viktigt att ta tag i skadan vid första tecken på fuktskada.

Det behöver inte vara en jobbig process att avlägsna fuktskador och det behöver heller inte landa på ett pris som kommer att kosta skjortan och femtio. Se bara till att kontakta rätt firma för jobbet!

Oss kan du kontakta dygnet runt då vi hela tiden har jourpersonal i tjänst! För att du inte ska behöva vänta på att skaffa hjälp mot din fuktskada och riskera att den ska bli värre!

Kontakta oss redan idag om du har några frågor gällande ventilation, byggvärme, fuktskador eller om du har några generella saneringsfrågor.

©2020 Producerad av Flighton AB - Sökmotoroptimering

Log in with your credentials

Forgot your details?