lägenhetsrenovering stockholm

Är det dags att förnya hemmet? Att köket är hemmets hjärta är säkert många eniga om. Så varför inte låta hemmets varmaste och käraste plats få sig ett lyft? Eller en totalrenovering? Kontakta Solumcura – din expert på köksrenoveringar och lägenhetsrenoveringar i Stockholm! Den första frågan ni bör ställa er innan ni väljer att dra igång en köksrenovering i Stockholm är om ni vill riva ut och bygga helt nytt eller om ni vill ändra och förnya. Detta kan enkelt göras med små medel som ger stort resultat. Som exempelvis byta luckor, bänkskivor, vitvaror m.m. Varför många väljer att riva ut ett helt kök är oftast av den enkla anledningen att man kan få det precis så som man vill ha det. Solumcura är expert på köksrenoveringar och har en lång och gedigen erfarenhet av att rita helt nya skräddarsydda kök. Köksrenoveringar och lägenhetsrenoveringar i Stockholm ligger Solumcura nära hjärtat och att se ett nytt kök ta form i och med en köksrenovering är drivkraften!

Ska man byta ut luckor och bänkskivor måste man försäkra sig om att köket inte är allt för gammalt. Om köket är relativt ungt kan man nämligen använda sig av stommen i köket för att passa in nya luckor och blandare bland annat. Detta ger även en billigare köksrenovering i Stockholm eftersom kostnaderna dras ned medans friheten att göra exakt som man vill med layouten minskar. Solumcura står gärna till tjänst med rådgivning och har en bred kompetens av köksrenoveringar och lägenhetsrenoveringar i Stockholm av olika slag. Solumcura har både renoverat stora kök men också kök i mindre skala och alla kök med olika förutsättningar. Ingen köksrenovering i Stockholm blir den andre lik! Solumcura är experter på både planering och montering när det kommer till köksrenoveringar i Stockholm. Det är viktigt att allting blir snyggt och rätt gjort – du ska trots allt spendera en stor del av din tid där. Att Solumcura dessutom erbjuder lösningar med allt från el, till kakel och målning gör Solumcura till det självklara valet för köksrenoveringar och lägenhetsrenoveringar i Stockholm. En helhetslösning är både smidigt, praktiskt, ekonomiskt och framförallt bekvämt!

Några av materialen vi arbetar med och har stor erfarenhet utav är laminat, rostfritt stål, kalksten, marmor, betong, komposit, glas, kakel, mosaik, granit, obehandlat trä och oljat trä. För att nämna några. Så inför alla köksrenoveringar i Stockholm som Solumcura tar sig ann garanterar de att just din köksrenovering blir unik och speciell just för dig. Så oavsett vilken stil du föredrar: klassiskt, färgglatt, modernt, trendigt, lantligt eller industriellt så hjälper Solumcura dig med dina unika och personliga materialval inför din köksrenovering i Stockholm. Allt för att återskapa eller förmedla en känsla, oavsett om det handlar om detaljer, färg, helhetsperspektiv eller kontraster. Ni önskar och Solumcura utför er köksrenovering i Stockholm med stor noggrannhet och precision!


Och glöm inte att du som ska utföra köksrenoveringar eller lägenhetsrenoveringar i Stockholm alltid som privatperson kan nyttja ROT-avdraget! ROT-avdraget ger dig som genomför lägenhetsrenoveringar i Stockholm möjligheten att dra av en viss procentsats för den arbetskostnad som renoveringen omfattat. Med arbetskostnad menar man arbetet i sig och inte materialkostnader. Sedan i januari 2016 ligger denna procentsats på 30% för varje enskild person som är myndig och äger en del av en bostad. Så står du inför en köksrenovering i Stockholm eller lägenhetsrenovering i Stockholm? Se till att läsa på om ROT-avdraget innan – du kan tjäna mycket pengar på det! Önskar du hellre hjälp gällande restauranger samt dess inredning kontakta via länken http://restaurangsnickeri.se/restauranginredning/

 

©2020 Producerad av Flighton AB - Sökmotoroptimering

Log in with your credentials

Forgot your details?