naprapat stockholm

Med.arbetarnas naprapatklinik som ligger belägen centralt i Stockholm samt på Ekerö med god kommunikation, är en klinik med lång erfarenhet inom naprapati! Med.Arbetarna Hjälper dig med dina besvär redan idag!

Letar du efter en Naprapat i Stockholm (Naprapat Östermalm)som kan behandla dina fysiska krämpor? Har du åkt på ryggskott efter vårens trädgårdsplantering eller har du skadat knät under idrottandet? Med.Arbetarna är din Naprapat i Stockholm och är lösningen på problemen.

 

Med.Arbetarna arbetar med privatpersoner, företagskunder samt försäkringspatienter och hjälper dem med allt från muskelspänningar till idrottsskador i Stockholm.

Anders Göransson som startade Med.Arbetarna år 1996 berättar att medarbetarna arbetar med klassisk naprapati men har med åren mer och mer fokuserat på stötvågsbehandling, elmedicin och akupunktur, “Naprapati är vår medicin”. Idag driver Anders kliniken med tre andra mycket kunniga och engagerande kollegor som alla har sitt område av expertis. Välkommen in till deras trevliga mottagning på en god kopp kaffe för att prata mer om dina besvär eller boka tid för undersökning samt behandling. Kliniken hittar du på Östermalmsgatan 62 i Stockholm och telefonummret lyder: 08-662 36 35. Du är även välkommen att besöka Med.Arbetarna på deras filial på Ekerö med besöksadressen Hermans Palms plan 2 179 61 Stenhamra Tel: 070-74 74 817.

Oavsett om du har skadat dig under fotbollsträningen eller om du är stel efter en del monotona rörelser på jobbet så finns Med.Arbetarna här för att råda bot på dina problem! Hos Med.arbetarna Naprapaterna AB är du i goda händer. Deras korta väntetider gör att du snabbt är på bättringsvägen. Mängder av behandlingsmetoder erbjuds och självklart får du även ett skräddarsytt rehabiliteringsprogram för att du ska kunna ta dig ut i spåret, på planen eller ut på banan igen så snabbt som möjligt.

Tänk på att lägga av med alla ansträngande aktiviteter vid skada för att du ska kunna bli bra fort och för att minimera risken för att skadan rivs upp. Genom att lägga in rätt typ av behandling samt rehabilitering i rätt tid har du alla förutsättningar för att snabbt och enkelt återhämta dig. Testa på stötvågsbehndling i Stockholm, ett extremt effektivt sätt att bli kvitt ditt smärttillstånd. Med.Arbetarna har använt sig av denna metod länge och bemästrar tekniken. Testa även på akupunktur! Personalen utbildar sig fortlöpande för att alltid ligga i framkant inom sitt jobb. Här kan du alltid lita på att du får det bästa av det bästa.

Kontakta Med.Arbetarna vi mail eller telefon! Läs mer om din naprapat i Stockholm samt din Naprapat på Ekerö / Naprapat Östermalm och vad dem kan göra för dig på deras hemsida.

Välkommen in för att med säkra och väl beprövade metoder tackla dina besvär för att ta dig tillbaka till en aktiv vardag! Naprapaterna på Med.Arbetarna är din väg dit!

Läs mer om Naprapat Östermalm på Naprapat östermalm.se

Utöver praktiken har Medarbetarna en praktik belägen i centrala Stockholm, på Östermalm. Denna praktik är Stockholms mest avancerade praktik när det kommer till stötvågsbehandling och idrottsskador. Kom direkt till naprapat östermalm och titta in på en kaffe eller kontakta dem via hemsidan. Naprapat Östermalms hemsida hittar du här: Naprapat Östermalm

 

©2020 Producerad av Flighton AB - Sökmotoroptimering

Log in with your credentials

Forgot your details?