begravningsbyrå Stockholm

När en familjemedlem eller annan närstående går bort väntar en tuff tid för de anhöriga. Att mitt i sorgen behöva reda ut en massa måsten är det sista de flesta önskar i en sorgprocess. Planering utav begravning ser många som ett tungt moln eftersom det är många bitar som ska beslutas om. Sankt Eriks Begravningsbyrå i Stockholm har gedigen och mångårig erfarenhet av att anordna begravningar i de allra svåraste tider.


Sankt Eriks Begravningsbyrå är en väletablerad begravningsbyrå i Stockholm med stor vana när det kommer till att bemöta människor i sorg och människor med olika trosinriktningar. Sankt Eriks Begravningsbyrå har både kunskapen och erfarenheten som krävs för att kunna utforma en begravning efter både anhörigas och den avlidnes önskemål. Det är inte ovanligt att begravningen ska spegla den avlidne personen i allt ifrån val av musik, lokal, kista och andra inslag i ceremonin. Sankt Eriks Begravningsbyrå hjälper dig att planera en alldeles unik begravning!

Den ständiga frågan
Att planera en begravning ska inte kosta skjortan! Många oroar sig i onödan över eventuella kostnader som kommer i samband med en begravning. Vad som bestämmer slutsumman för en begravning beror helt på vilka olika typer av medel man väljer att använda sig utav. Det kan handla om allt ifrån valet av kista och urna till hur vidare en döds- och tackannons ska publiceras eller ej. Kanske vill ni ha någon som sjunger under ceremonin? Något programkort? Alla små medel som bidrar till en personlig och minnesvärd begravning leder till fler kostnader. Sankt Eriks Begravningsbyrå i vasastan arrangerar begravningar i alla prisklasser! De flesta begravningar som arrangeras i Stockholm landar vanligtvis på en summa mellan 15 – 25 000 kr. Men Sankt Eriks Begravningsbyrå hjälper dig gärna med att annordna en enklare och mindre kostsam begravning om så önskas, precis som att vi gärna vägleder dig till en mer påkostad om så önskas.

Läs mer på begravningsbyrå Östermalm

 

Begravningens innehåll
På Sankt Eriks Begravningsbyrå jobbar de hårt med att göra varje enskild begravning i Stockholm så unik och egen som möjligt. Många menar att begravningen är det sista viktiga avskedet som knyter ihop livets säck och bidrar till ett avslut för de som är kvar. Det ska alltså inte bara återspegla den avlidne personen utan också bidra till ett steg i rätt riktning i sorgeprocessen för de som är kvar i jordelivet. Därför vägleder Sankt Eriks Begravningsbyrå dig vid val av kista, urna, gravsten m.m. Valet är ett högst individuellt och personligt val där inga pekpinnar eller rätt och fel hör hemma. Sankt Eriks Begravningsbyråer i Stockholm erbjuder alla olika typer av kistor och något för alla prisklasser! Du kan välja mellan den absolut enklaste kistan i ett enkelt och billigare träslag med sparsmakade detaljer samtidigt som du har möjlighet att välja en kista i ett massivt och exklusivt träslag med kanske både handgjorda och smidesdetaljer. De flesta kistor är invändigt klädda i tyg och många är låsbara. Ni som anhöriga sätter helt enkelt både er och den avlidnes prägel i varje liten detalj.

 

Så står ni inför en tid av sorg? Kontakta Sankt Eriks Begravningsbyrå i Stockholm och låt dem hjälpa er att göra tillvaron aningen lättare och ljusare i en annars tung tid. Det här är begravningsbyrån som har lång branscherfarenhet och som brinner för att underlätta och skapa en fin stund för de kvarlevande. De står mer än gärna till tjänst och hjälper er med allt tänkbart från början till slut! Kontakta dem gärna via mail eller telefon, eller sväng förbi kontoret på Frejgatan 10 för ett mer personligt möte.

 

Titta in på begravningsbyråerstockholm.se för mer information.

©2020 Producerad av Flighton AB - Sökmotoroptimering

Log in with your credentials

Forgot your details?