tandläkare stockholm

Angela Stangel har sin tandläkarpraktik på Sibyllegatan 5 i centrala Stockholm och har sedan många år tillbaka specialiserat sig på estetisk tandvård, Angela är även certifierad för Inman Aligner- och Invisalign -behandlingar.

 

Angela Stangel är en tandläkare i Stockholm som besitter  lång erfarenhet och djupgående kunskap både när det handlar om allmän tandvård, men hennes kunskapen sträcker sig bredare än så! Här finns gedigen kunskap gällande porslinsfasader och porslinskronor samt estetisk composituppbyggnad.

 

Tandblekning är även något du kan göra hos din tandläkare i Stockholm. Det kan hända att dina tänder med tiden blir missfärgade av mat och dryck samt snus och rökning, din tandläkare i Stockholm hjälper dig då att ljusa upp ditt leende med en tandblekning. Före uppbyggnad i composit eller porslin kan det vara en god ide att bleka tänderna så att alla tänder lyser av samma vita nyans. Det spelar ingen roll vilken ålder du har eller vilken slitningsgrad tänderna klassas som, det går alltid att uppnå ett blendande resultat, det är bara en fråga om hur lång tid behandlingen tar.

När din tandläkare i Stockholm utför en tandblekning använder de sig främst utav individuellt anpassade skenor med säkra dokumenterade blekmedel. Detta för att uppnå bästa resultat utan biverkningar!

 

Implantat

Saknar du en eller flera tänder kan det vara bra att veta att du enkelt kan sätta in implantat hos din tandläkare i Stockholm! Praktiken samarbetar med närliggande specialister som utför själva operationerna. Sedan när implantaten är inläkta utformas tänderna hos Tandläkare Angela Stangel. Innan du får implantaten insatta behövs en grundlig undersökning som innefattar en större röntgenundersökning.

 

Välkommen in till din professionella och moderna tandläkare i Stockholm!

 

©2020 Producerad av Flighton AB - Sökmotoroptimering

Log in with your credentials

Forgot your details?