Tryckeri Stockholm tar inga genvägar när det kommer till att infria uppdragsgivarens krav på vårt gedigna hantverk. Anlita oss för traditionella offsettryck och hypereffektivadigitaltryck. Vi skapar smarta utskick och reklamkampanjer genom variabeltryck ochcrossmedia.

På vårt tryckeri i Häggvik utanför Stockholm älskar vi arbetet och processen från idé till färdig produkt. Vare sig du har ett relativt färdigt uppslag eller endast en vag vision hjälper vi dig göra verklighet av planerna. Varje dag på jobbet hittar vi nya vägar för att genomföra det senaste tryckprojektet på bästa möjliga sätt. Trots vår gedigna erfarenhet känns det alltid lika roligt att leta i kunskapsbanken efter rätt teknik och metod.

Redan när du kontaktar oss och vi diskuterar offert ser vi det som en självklarhet att ta upp slutkostnaden. Våra kunder ska aldrig behöva bli överrumplade av oväntade summor på fakturan. Eftersom vi gillar långa kundrelationer och gärna arbetar med dig i framtiden faller det sig naturligt.

Eftertraktade tryckmetoder

Vi erbjuder både offset och digitaltryck för att bemöta upplagor av alla storlekar med den mest ekonomiska metoden. Att datortekniken har genomgått explosionsartad utveckling de senaste åren har väll ingen missat. Ska du trycka en mindre mängd passardigitaltryck utmärkt för uppgiften. Dagens digitaltryck från oss i Stockholm ger lika utstuderade slutresultat som de mer beprövade metoderna. För upplagor på över 500 exemplar är offsettryck vad vi rekommenderar ur ekonomisk  synvinkel. Vilken teknik du än väljer kommer vi göra vårt allra yttersta för att säkerställa ett resultat som möter dina behov och krav.

För trycksaker med mottagarens namn, adress eller skräddarsydda erbjudanden inkorporerar vi variabeltryck efter dina önskemål. På så sätt uppnår du en mer intresseväckande och unik produkt för den enskilda mottagaren. Vi erbjuder även tjänster inom crossmedia och länkar trycksaken till din webbaserade plattform. Genom exempelvis unika webbadresser kan varje kund hitta det aktuella erbjudandet på webben med minimalt antal klick. När det är dags att beställa produkten är delar av kundens uppgifter redan ifyllda.Från oss på Tryckeri Stockholm i Stockholm möts du alltid av trevliga tryckare som brinner för sitt yrke. Skaparglädjen på vårt tryckeri råder det ingen brist på, det har du antagligen redan förstått. Kontakta oss för att sätta en gedigen hantverkare på uppgiften. Titta gärna förbi för att kika på våra arbetsexemplar och möta oss i egen hög person!

För mer information besök

tryckeri-stockholm.nu

©2020 Producerad av Flighton AB - Sökmotoroptimering

Log in with your credentials

Forgot your details?