AOOex är ett termotransport-företag som är experter på kyltransport och har specialutbildad personal inom termotransport för hemleverans och till butiker.

AOOex har ett arbetssätt som baserar sig på fasta stoppriser, för att du som kund själv ska kunna beräkna alla dina leveranskostnader och själv kunna kontrollera att det inte tillkommer några extra avgifter. Allt för att skapa ett så starkt förtroende gentemot varandra.

Certifierade och stor omtanke på miljö & kvalité
Idag har AOOex har 15 anställda som alla är specialutbildade inom termotransport för hemleveranser och till butik inom Stor-Stockholm och Uppsala och besitter som företag en kapacitet med upp till 1500 tidsangivna stopp/dag, gäller självklart även icke-kyltransporter.

AOOex arbetar på ett så miljövänligt sätt som möjligt! Jobbar man med kyltransporter och hemleveranser räcker det inte bara med att hålla tid och temperatur. Utöver att vara certifierade experter är deras anställda även specialutbildade inom Eco-driving. De är alltså även experter på hur men som arbetar i trafiken minskar miljöpåverkan. Med rätt bränsle, rätt bilar och rätt metoder gör dem vad de kan åt klimatfrågan.

Höga krav på kyltemperatur
Produkterna AOOex transporterar ställer olika krav på temperatur. Bland annat gourmetmat, mejeri, charkuteri samt fågel och fiskprodukter, barnmat och matkasse transporter. Utöver mat till hemmet och till butik transporterar och förser AOOex även mat till flyg och tågtrafiken. De transporterar såväl andra kylvaror så som medicin som också det kräver särskilda låga temperaturer.

Termostransporter eller kyltransporter med levarans hem till dörren
AOOex gör precis detta men på det trygga och miljövänliga sättet, utan att påverka priset för dig hjälper ni samtidigt till att förbättra miljön!

©2020 Producerad av Flighton AB - Sökmotoroptimering

Log in with your credentials

Forgot your details?