ventilation malmö

Oavsett om du är på jakt efter utrustning till avfuktning eller om du är ute efter att installera ett helt sprillans nytt ventilationssystem så är Ventilation Malmö och OBM Gruppen det självklara valet för dig. Här finns allt du söker oavsett om det rör sig om uthyrning eller försäljning.

Kanske har du stött på problem när det kommer till ventilationen i ditt hem? Eller kanske på arbetsplatsen? Du kanske har råkat ut för byggfukt på byggarbetsplatsen i samband med en renovering? Oavsett vilken anledning som ligger bakom ditt problem så finns det en rad förödande faktorer när det rör sig om luft och fukt. Men det behöver inte kosta dig dyrt. Vänd dig till OBM Gruppen som gör det både okomplicerat, billigt och enkelt att rätta till problemen som uppstått. De arbetar dessutom effektivt för att du snabbt ska kunna återgå till dina vardagliga sysslor.

Bortsett från att OBM Gruppen är verksamma i Malmö så sträcker sig faktiskt verksamheten ut i hela Sverige. OBM Gruppen finns där för dig när det gäller allt inom ventilation, avfuktning, byggvärme, vattenskador, besiktningsprodukter och installationer, oavsett vart i landet du befinner dig!

Ventilation Malmö tillsammans med OBM Gruppen är alltså alltid redo att stå till tjänst när du antingen behöver besikta din redan befintliga utrustning eller om du behöver titta till systemet eller göra en installation av ny utrustning. Det kan även vara så att du endast är i behov av uthyrning och då tillhandahåller självfallet OBM Gruppen just den utrustningen du behöver och dessutom till riktigt bra priser!

Anledningen till att OBM Gruppen sträcker sig över hela Sverige är att det i grunden är en franchiseorganisation. På så vis delar vi upp vår kunskap och finns exakt där du behöver den! Inte nog med det. OBM Gruppen är mycket måna om sina kundrelationer och värdesätter en förstaklassig service. De kommer därför alltid så fort de kan ut till dig som kund oavsett vart du befinner dig! Flexibiliteten tillsammans med en djupgående kunskap gör OBM Gruppen till ett självklart val för dig som behöver hjälp med ventilation eller avfuktning.


Nedan följer två exempel på några av de tjänster som OBM Gruppen tillhandahåller:

Hetluftsmetoden – “Eco Dry System”

Detta unika system är någonting som Ventilation Malmö är mycket stolta över att kunna tillämpa. Metoden är mycket effektiv då den fungerar både snabbt, tyst, miljövänligt och energisnålt. Hetluftsmetoden är en perfekt metod att ta till då du behöver avfukta större ytor som exempelvis en fastighet. Garanterat en av de mest kostnadseffektiva metoderna på marknaden i nuläget!

Krypgrundsavfuktning

Det är fullt möjligt att på egen hand åtgärda eventuella fuktproblem som uppstått i exempelvis ditt vindsutrymme. Precis som med vindsutrymmen kan även källarförråd drabbas av fuktrelaterade skador. Både fukt och mögel är åkommor som kan komma att kosta en husägare dyrt. Det är inte allt för sällsynt med husägare som inte åtgärdar problemet i tid och på så vis drar på sig ännu större skador som i sin tur leder till stora kostnader. Med hjälp av en krypgrundsavfuktning blir du kvitt med problemet och OBM Gruppen hjälper dig såklart med allt därtill!

Välkommen att kontakta oss!

Skräddarsydda helhetslösningar? Allmäna råd och frågor gällande exempelvis serviceavtal eller efterkontroller? Vilken anledning du än har att kontakta OBM Gruppen och Ventilation Malmö ser dem alltid fram emot att hjälpa dig! Dem har jour dygnet runt för att alltid vara så tillgängliga som möjligt för dig som kund ifall du skulle råka ut för ett akut oförutsägbart problem eller behöver snabbt svar på en viktig fråga rörande exempelvis ventilation eller avfuktning. OBM Gruppen och Ventilation Malmö finns alltså där för dig när du än behöver dem!

 

©2020 Producerad av Flighton AB - Sökmotoroptimering

Log in with your credentials

Forgot your details?