ventilation stockholm

Att bra ventilation består av viktiga komponenter som ventilationsaggregat eller fläktar. Klimatkonsult el och service säljer ventilationsaggregat och fläktar till villor, kontor, lägenheter. Kontakta Klimatkonsult el & service – Experter på ventilation i Stockholm.

Klimatkonsult tillhandahåller helhetslösningar inom ventilation i Stockholm. Klimatkonsult el & service tillhandahåller självklart också kompletta ventilationssystem för kök.

Vad är egentligen ett bra ventilationssystem?

Inomhusluften tillförs hela tiden vattenånga från människor som vistas i huset, men även från vissa byggmaterial. Stora källor till fukt är utandningsluft, krukväxter, matlagning, våtstädning samt duschande. All denna fukt behöver transporteras ut från våra hus. Har man dålig ventilation får man kondens, först på kalla ytor som fönster och kallvattenledningar, sedan kanske på väggar och möbler. En tillräcklig ventilation avlägsnar denna vattenånga samt lukter, matos, stearinljus och skadliga gaser från byggnadsmaterialet. Ventilationen förebygger därmed fuktrelaterade mögelproblem.

Låt inte dina barn vistas i rum med dålig ventilation! De är mycket känsligare än vad vi är och kan utveckla allergier i miljöer som innehåller mögelpartiklar eller liknande. Så se till att ha ren och frisk luft i hemmet för att hela familjen ska hålla sig så friska som möjligt!

Risig ventilation bidrar även till ökningen av en hel del allvarliga hälsoproblem

För att nämna ett exempel så medför den att radonhalten blir högre och att risken ökar för att utveckla till exempel allergi samt andra överkänslighetsreaktioner, Höga radonhalter är även den näst största orsaken till lungcancer! Risken för att du ska få fukt- och mögelskador i badrummet ökar även den markant om så ventilationen inte fungerar som den bör. Med ett kontinuerligt luftombyte i ditt hus kan du andas en renare och friskare luft och återvinna luften med hjälp av luftåtervinningen som ett ftx-aggregat kan generera. Boverkets krav är att det ska vara kontinuerlig luftväxling i huset. Luftväxlingen ska vara lägst 0,35 liter/s per m² golvarea. I ett tomt hus ska den vara lägst 0,1 liter/s.

En bra ventilation med ventilationsfilter som underhålls kan minska dina allergibesvär avsevärt. Du som bor i lägenhet bör kontrollera att ventilationssystemet sköts och underhålls av värden. Pianostämmare Stockholm

 

Ventilation skall underhållas ordentligt!

För att uppnå en så energisnål samt hälsosam hemma miljö med ventilationssystem i Stockholm så måste ventilationen underhållas på ett skrupulöst sätt och ett metikulöst vis!

FTX aggregat

Ventilationsaggregat måste placeras mycket lättåtkomligt för service, så undvik att installera ditt ventilationssystem i Stockholm i t.ex. trånga utrymmen kan upplevas som omständiga att göra filterbyten.

FTX Aggregat för ventilation kallas även återvinningsaggregat, ventilationsaggregat mm.

Hos oss får du tillgång marknadens tystaste ventialtionssystem, tillgängliga i Stockholm, snyggt designade med många placeringsmöjligheter. Med japansk kvalitet och med självklar rätt till fullt ROT-avdrag kommer våra ventialtionssystem i Stockholm att spara in på dina uppvärmningskostnader rejält för vartenda år som går.

Kom ihåg att ROT-avdraget finns att ta vara på vid installation av din ventilation i Stockholm

Rot-avdraget innebär att du får dra av 30% av installationskostnaden vid köp av en ventilation i Stockholm. Avdraget kan göras direkt på fakturan från din installatör, vilket innebär att du slipper ligga ute med pengarna.

Inte nog med att en ventilation från Mitsubishi Electric kan sänka dina ventilationskostnader med upp till 80%. Du får även 30% rabatt på arbetskostnaden för installationen som kan ge dig denna besparing.

För installation av ett ventilationssystem räknas arbetskostnaden ut genom en schablon framtagen av Skatteverket och Svenska ventilationssystem.

Exakt hur stor besparingen blir vid en ventilationsinstallation skiljer sig från fall till fall, eftersom förutsättningarna varierar mycket. Kontakta din lokala Mitsubishi Electric-återförsäljare för att få reda på hur stor arbetskostnaden är för din installation.

Så här funkar vårt fantastiska ROT-avdrag

ROT-avdraget är kopplat till individen och ej till fastigheten. Detta innebär att varje delägare av ett småhus har möjlighet att få en skattereduktion på upp till 50 000 kronor/år (ett par som äger huset tillsammans, kan alltså få en sammanlagd skattereduktion på 100 000 kronor/år).

Läs även mer om:

Kylaggregat Stockholm

Värmepumpar Stockholm

Bergvärme Stockholm

Mattläggare

©2020 Producerad av Flighton AB - Sökmotoroptimering

Log in with your credentials

Forgot your details?